Blog

2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Bugyorka

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.19 09:33
2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Bugyorka

Újabb alkotót van szerencsém bemutatni nektek, a Bibo márka tulajdonosát. Nála a design és a praktikum kéz a kézben járnak. Minőségi textíliákból készít a kisbabáknak szuperkényelmes holmikat. Ismerjétek meg Mohácsi Anettet és a márkáját, Bibo-t!

 

 

Sziasztok! Mohácsi Anett vagyok, a Bibo márka megálmodója. Hogy miért pont BIBO? Első egyedi, cumitartós nyálkendőm adott ihletet, melyet elsőként a Keresztfiam tesztelt. A nyálkendőhöz kapcsolható cumi vagy rágóka jó ötletnek bizonyult, így mindig kéznél van, nem kell állandóan keresgélni.
Napról napra azon igyekszem, hogy egyedi, ízléses csecsemő és kisbaba ruházat, illetve különböző kiegészítők kerüljenek ki a kezeim közül. Fő célom, hogy a divatot egy kis praktikussággal keverve biztonságos és vidám termékekkel tudjak kedveskedni a mini manóknak.
A mesés motívumokkal megálmodott nyálkendők, bugyorkák és kiegészítők a kisfiúknak és kislányoknak is egyaránt remek társa lehet és a palettám folyamatosan bővül.
Válogassatok az oldalamról olyan szeretettel, ahogyan én készítem azt Nektek ????
Bugyorka - Melegség és biztonság a legkisebbeknek A Bibo márka legújabb terméke a Bugyorka névre keresztelt babazsák, mely olyan biztonságos érzetet kölcsönöz a kisbabának, mintha még mindig Anyukája pocakjában lenne. A Bugyorka kényelmes, komfortos alvási környezetet biztosít, formáját úgy alakítottam ki, hogy elegendő szabadságot adjon a lábak szabad mozgásához. A kis kezeket nem szabad a zsákba helyezni, csak a karok alá kell húzni, ezzel is védve a baba derekát az esetleges megfázástól.
!Bizalom a textíliában!
A Bugyorka babazsák Oeko-tex Standard 100 minősítésű pamutból készült. Az Oeko-tex védjegy a vásárlók számára az jelzi, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ezért biztonságos és bőrbarát.
www.biboshop.hu (A webshop még fejlesztés alatt áll.)