Blog

Mikor madjnem feladtam...

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.06.28 13:24

Eltelt 2019 első fele. Végig gondolva az elmúlt félévet és visszaemlékezve mi volt fél éve... Rengeteg gondolat kavarog bennem. Szeretném kiírni magamból. Hosszú lesz, de jobban megismerhetsz azáltal, ha végig olvasod.

 

Eltelt 2019 első fele. Végig gondolva az elmúlt félévet és visszaemlékezve mi volt fél éve... rengeteg gondolat kavarog bennem. Szeretném kiírni magamból. Hosszú lesz, de jobban megismerhetsz azáltal, ha végig olvasod.

Fél év és két héttel ezelőtt azt hittem, hogy feladom az egészet. Épp a karácsonyi hajtás kellős közepén voltam a nappalinkban (mert ott volt a dolgozó sarkom). Közel 20 mackó és 44 kocka várta, hogy elkészüljön és mindenkinek megérkezzen időben a karácsonyfa alá. Lehetetlen küldetésnek tűnt. Egy nap 4-5 kockát lehet elkészíteni kényelmesen, akkor 8-9 db-ot készítettem naponta, hogy minddel elkészüljek. A határaimat feszegettem. A férjemmel volt egy kis nézeteltérésünk, mert ő úgy látta, hogy a 44 kockát szinkronban kellene készítenem fázisonként. Én meg azt láttam magam előtt, hogy közben beüt valami gixer és 44 kocka nem érkezik meg határidőre. Így inkább lebontottam napokra, de így is nehéz volt hinni benne, hogy sikerül. És sikerült! Mind időben. Csomagolva, postázva, számlázva, kiszállítva. Ha belegondolsz ekkora mennyiségnél a címirat kitöltése is rengeteg időt vesz igénybe, plusz a postázáshoz a csomagolás stb. Minden fázis idő, méghozzá sok. Felszabadító érzés volt a tudat karácsony 24-én, hogy elkészültem. Mindenki elégedett volt. És ez nekem fontos. Ugyanannyira, mint az, hogy biztonságos legyenek a termékeim a babáknak.

Új év, új tervek: Elkészült januárban a műhelyem, amit nagy büszkeséggel vettem birtokba, mert gyerekkori álmom vált vele valóra. Sokkal kényelmesebben elférek. Mindennek van helye. Van benne külön irodai sarok, óriási szabóasztal, meg minden, amire csak szükségem van a munkához.

A februárt nagy izgalmakkal vártam, mert akkor debütáltunk a Pici Piacon. Azóta már a negyedik Pici Piacra készülünk most júliusban. Miért írom többesszámban? Mert a férjem is mindig elkísér. Ő a legnagyobb támogatóm, és egyben a legnagyobb kritikusom. De Nélküle nem tartanék ott, ahol most, és ezért hálás vagyok neki.

Eközben hosszadalmas munkával elkészült a webshop. Amit hatalmas szeretettel fogadtatok. A webshop nagyon prózai okból kifolyólag született. Mint fentebb említettem a címiratkitöltés és a számlázás egy ponton túl iszonyatos időt elvesz a kreatív munkától. A webshop által pedig automatizálva lett ez a része, és szinte csak egy gombnyomással több rendeléshez is ki tudom egyszerre nyomatni a címiratot, és elküldeni elektronikusan a számlát. Igen, elektronikusan küldöm, mert így kevesebb papír fogy, ezáltal a környezetet is kímélem.

Még egy érv volt a webáruház mellett, mikor meghoztam a döntést, hogy belevágok, az pedig a ti kényelmeteket szolgálja, hogy sokkal egyszerűbben tudjátok leadni a rendeléseiteket. Előtte a facebook oldalnak írt üzenetben leadott rendelések nektek is és nekem is hosszadalmas volt, sokszor átláthatatlan és kibogozhatatlan. Bízom benne, hogy ti is legalább annyira szeretitek használni ezt a fajta rendelési módot, mint én, mert az én életem könnyebb lett általa.

 

És tudod mit találsz ezen a linken? [kattints ide, és olvass bele!]

Vásárlói véleményeket, ajánlásokat olyanoktól, akik már kaptak Katalinka babát vagy kockát. Megható volt végigolvasni ezeket a kedves szavakat. Rengeteg erőt merítek a visszajelzéseitekből. Hálás vagyok, hogy így szeretitek, amit csinálok! Köszönöm nektek a sok lájkot és megosztást, amivel nap, mint nap támogatjátok a munkámat. ❤️❤️www.katalinka.hu

 

@__nemeth_kriszti__

Egy limitált mintájú mackómmal