Blog

Mire is jó a címkekocka, babakocka?

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.23 13:16

Összeszedtem nektek pár fontos dolgot a címkekockáról. Ami leginkább azoknak lesz újdonság, aki még nem találkoztak vele, de mivel én már több olyan emberrel találkoztam, aki még soha nem láttak ilyet még közelről sem, és foggalmuk sem volt, hogy vajon mi a csodára való az a bizonyos CÍMKEKOCKA, így hát íme 4+1 tény, hogy jobban megismerjétek:

1. FEJLESZT

Több területen fejleszti a babát. Elsőként a finomotorikát jegyezném meg, ugyanis a babák, ahogy a címkéket birizgálják rajta, úgy a kis ujjacskáik és a tapintásuk észrevétlenül játék közben fejlődik. Második a látás, hiszen a színes minták megfigyelése a látását erősíti, a kocka térbeli formása a térérzékelésre ha pozitívan. Ha csörgős-zörgős extrát is kérnek hozzá, akkor a hallását is fejeszti.

2. LEKÖTI A BABA FIGYELMÉT

A babák egész hosszú percekig képesek eljátszani ezekkel a babakockákkal. Gurítgatásukkal a kúszást-mászást is elősegíti.

3. ÖRÖK EMLÉK

Névre szóló Katalinka címkekockák akár születési adatokkal ellátva egészbiztos, hogy később is jó emlékeket idéznek majd.

4. BABAKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉK

Díszdobozba csomagolva csodás babaköszöntő ajándék, hiszen ezekkel a gyönyörű grafikájú névre szóló babakockákkal a kicsi szüleit is elkáprásztatod.

+1. DEKORÁCIÓ

A kocka névre szóló és a többi 5 oldala ízlésesen és a legdivatosabb mintákkal és színekkel vannak összeállítva, így  babaszoba éke lesz.