Blog

2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Plum Handmade

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.15 11:54

Immár 2 éves fennállását ünnepli Katalinka – baby products. Szeretnék köszönetet mondani a követőimnek és a vásárlóimnak azért a tömérdek kedvességért, amivel nap, mint nap elárasztotok. Tudom, hogy időnkét többet kell várni egy-egy Katalinkára, de bízom benne, hogy amikor kézbe veszitek vagy átadjátok ajándékba, akkor azt érzitek, hogy ezért érdemes volt várni rá. Hiszen a magas minőségű alkotások nem pikk-pakk készülnek, nekem meg az egyik legfontosabb elvem a vásárlóim elégedettsége, ami szorosan összefügg az szépen kidolgozott munkával. Türelmetekért és szeretetekért hálával tartozom. Köszönetképpen a szülinapi héten mindennap hozok nektek egy nyereményjátékot több kedves és nagyon ügyes alkotó felajánlásával.

Elsőként fogadjátok szeretettel: Plum Handmade

Plum Handmade

Sziasztok! 

A Plum Handmade Crochetnél egyedi saját készítésű horgolt Játéktárolókat és kosarakat találhattok, a babaszobákba, gyerekszobákba és az egész lakásba a sok-sok apróságok tárolására! 

Az első Játéktárolók kislányomnak készültek a rengeteg apró játék, kocka és temérdek plüss figura tárolására. Eközben észrevétlen szerettem bele ezekbe a Játéktárolókba, kosarakba, ami minden otthon remek szép és megbecsült kiegészítője és dísze lehet! 

Emellett szuper és egyben különleges ajándék is lehet minden alkalomra Kicsinek-Nagynak egyaránt, legyen az babaváró buli, névnap, születésnap, anyáknapja, karácsony vagy egyéb alkalom... Mind jó ürügy egy Plum Játéktároló vagy kosár beszerzésére! 

Mindegyik elkészült Játéktárolóba és kosárba rengeteg időt és szeretetet teszek, bízva benne, hogy legalább ekkora örömöt okoz majd gazdájának és Otthonának egyik büszkesége, ékessége, dísze lesz! Sok szeretettel várlak Titeket is minden elérhetőségemen! Keressetek bátran!

https://szilvamag.com/