Blog

2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Water Baby Toys

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.20 09:00

Közeledik a szülinapi hét vége, de mára is tartogattam nektek egy meglepetést! Water Baby Toys készített kimondottan erre az alkalomra egy anyaláncot rágcsagyöngyökből, amit jóvoltából megnyerhet egy szerencsés nyertes. Ovassátok szeretettel bemutatkozóját:

Kukucs ! 

A Water Baby Toys egyedi kézzel készített fogzást könnyítő RágcsaLáncokat készít . 

Megtalálható itt a CumitartósLánc , AnyaLánc , RágcsLánc , 2in1 Cumitartós 2 ágú RágcsaLánc , VisszapillantóLánc és kulcstartó is . 

A kezdetek ...

2018 nyarán mikor kismama lettem elkezdtem tájékozódni , hogy mire lesz majd szükségünk és több oktatói tanfolyamot is elvégeztem az a bizonyos 9 hónap alatt , de mivel kiskoromban Ötvös szerettem volna lenni a rengeteg kardszárnyú delfin és zsibbasztó rája megfűzése után így mikor a kisfiamnak elkészítettem az első rágcsát vissza kaptam a gyerekkoromból egy darabot . Élvezettel és örömmel láttam neki gyártásának a közeli ismerősök babáinak . Nem tudtam felállni a gyöngyök mellől . Kikapcsolódva kibontakozhat minden művészi vénám amivel egy bébinek mosolyt tudok csalni majd az arcára . Szerintem ez felemelő ! 

Rágható-Mosható , BPA, latex, nehézfém és károsanyag mentes szilikon gyöngyökből készülnek . 

A medál könnyedén levehető így a helyére akar cumiadapter is hurkolható.

Mindent a vevő elképzelése alapján készítek némi rásegítéssel.

FONTOS ! 

A rágcsák a legnagyobb körültekintés mellett készülnek (erős madzag , egyenként csomózva) mégis apró gyöngyökből állnak , így kizárólag szülői felügyelet mellett használhatók ! 

Kérlek ennek tudatában vásároljatok ilyen termékeket !