Blog

2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Babzsákos.hu

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.18 08:08

Most egy olyan mákát mutatok be nektek a Szülinapi nyereményözön keretén belül, ami az egész család számára nyújt kényelmi megoldást. Egy hosszú fárasztó nap után melyikünknek nem esik jól lazítani egyet? Ügye?! Akkor ezt imádni fogjátok! Jöjjön hát a Babszákos.hu bemutatkozása:

Nem babra megy a játék? De bizony! Nyerhetsz egy szuper, bababarát babzsákot! 

Jópofa, különleges „relax" bútor, a lakás színfoltja, miközben minden belehuppanó fantasztikusan érzi magát benne! 

Valami csuda, ahogyan a habgyöngy körbeveszi a tested, ellazulsz, és észe sem veszed, hogy közben megtámasztja, nyugalomban tartja a gerincoszlopod. Szinte a tökéletes relax állapotba kerülsz. Huppanj a babzsákba egy nehéz nap után, lazulj akár egyedül, akár a babával a kezedben! 

Ha beleveted, magad egyetlen izmod sem dolgozik, tökéletesen ellazul a tested... márpedig jó ez a mamának, babának egyaránt! 

Gyerekeknek a legjobb móka a habgyöngyökön gurulni, feküdni, üldögélni, vagy benne elszundítani, meglátod, versengened kell majd vele néhány percért. 

A babzsák kezelése gyerekjáték! A huzat cipzáras, könnyen levehető, 40 fokon mosható, és persze vasalni nem kell! Anyaga bár vékony, úgynevezett nehézselyem, mégis kiváló szakítószilárdságú, téphetik, rághatják, zúzhatják, a babzsák állja a sarat! 

A színét Te választhatod ki! Egy nyugis narancs, vagy egy vidám napsárga, esetleg egy tengerkék?

Este egy pohár bor, vagy egy finom tea mellett egy jó beszélgetés, a babzsákból „koordinálva"? Ne felejtsd el, hogy néha a „papa" is belehuppanhasson! Különben még egy babzsák kell majd! Mi nem bánjuk!

www.babzsakos.hu

https://www.facebook.com/babzsakos.hu/