Blog

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.23 13:16

Összeszedtem nektek pár fontos dolgot a címkekockáról. Ami leginkább azoknak lesz újdonság, aki még nem találkoztak vele, de mivel én már több olyan emberrel találkoztam, aki még soha nem láttak ilyet még közelről sem, és foggalmuk sem volt, hogy vajon mi a csodára való az a bizonyos CÍMKEKOCKA, így hát íme 4+1 tény, hogy jobban megismerjétek:

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.20 09:00

Közeledik a szülinapi hét vége, de mára is tartogattam nektek egy meglepetést! Water Baby Toys készített kimondottan erre az alkalomra egy anyaláncot rágcsagyöngyökből, amit jóvoltából megnyerhet egy szerencsés nyertes. Ovassátok szeretettel bemutatkozóját:

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.19 09:33
2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Bugyorka

Újabb alkotót van szerencsém bemutatni nektek, a Bibo márka tulajdonosát. Nála a design és a praktikum kéz a kézben járnak. Minőségi textíliákból készít a kisbabáknak szuperkényelmes holmikat. Ismerjétek meg Mohácsi Anettet és a márkáját, Bibo-t!

 

 

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.18 08:08

Most egy olyan mákát mutatok be nektek a Szülinapi nyereményözön keretén belül, ami az egész család számára nyújt kényelmi megoldást. Egy hosszú fárasztó nap után melyikünknek nem esik jól lazítani egyet? Ügye?! Akkor ezt imádni fogjátok! Jöjjön hát a Babszákos.hu bemutatkozása:

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.16 15:06
2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Wood Art Decor

Dübörög a szülinapi nyereményözön! Ma egy nagyon különleges terméket szeretnék bemutatni nektek. Bevallom, én még eddig nem találkoztam ilyen bababarát megoldással, nagyon elnyerte a tetszésemet! Remélem nektek is hasonlóan fog tetszeni! Fogadjátok szeretettel a letisztult stílusban készült törhetetlen babatükröket megalkotó Wood Art Decort!

 

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.16 12:20

Szülinapi héten a nyereményözön második felajánlója NatulaLisa, álata egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhet a szerencsés, amit a www.naturalisa.hu webshopon lehet levásárolni. Csodás natur krémeket, illóolajokat, bio élelmiszereket találunk a kínálatában, tehát érdemes benézni mindenkinek! És most jöjjön a bemutatkozása:

 

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.15 11:54

Immár 2 éves fennállását ünnepli Katalinka – baby products. Szeretnék köszönetet mondani a követőimnek és a vásárlóimnak azért a tömérdek kedvességért, amivel nap, mint nap elárasztotok. Tudom, hogy időnkét többet kell várni egy-egy Katalinkára, de bízom benne, hogy amikor kézbe veszitek vagy átadjátok ajándékba, akkor azt érzitek, hogy ezért érdemes volt várni rá. Hiszen a magas minőségű alkotások nem pikk-pakk készülnek, nekem meg az egyik legfontosabb elvem a vásárlóim elégedettsége, ami szorosan összefügg az szépen kidolgozott munkával. Türelmetekért és szeretetekért hálával tartozom. Köszönetképpen a szülinapi héten mindennap hozok nektek egy nyereményjátékot több kedves és nagyon ügyes alkotó felajánlásával.

Elsőként fogadjátok szeretettel: Plum Handmade

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.09 18:55

Egy híresség, akivel találkoztam…

A bloggerképző kihívásának legújabb témája. Emlékeztek, hogy mielőtt a fiúk születtek egy szegedi sürgősségi klinikán tevékenykedtem röntgen asszisztensként közel 5 évig? Szakmailag a legjobb helyen voltam, sokat tanultam és fejlődtem abban az 5 évben. Nem ez volt az oka, hogy pályát változtattam. De most a kihívás kicsit visszaemlékeztet azokra az időkre...

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.04 19:24

Kalatinka – baby products.

Mi a blogom nevének jelentése? Ez a következő témája a bloggerképző 30 napos kihívásának. Nos mivel az én blogom neve maga a márkám neve, így arra gondoltam elmesélem a névadásának a történetét...

 

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.03 16:14

Folytatom a Bloggerképző 30 napos kihívását. 2. napra a következő a téma: 20 tény magamról. Akkor lássuk…

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.01 14:38

Hogy jobban megismerjetek, „picit” írnék magamról. Németh Krisztina vagyok, 32 éves, két kissrác anyukája. Eredeti szakmám szerint röntgenasszisztens, jelenleg (és már két éve) a saját márkám építésén dolgozok, ez pedig a Katalinka – baby products. Mégis, hogy jutottam idáig?

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.06.28 13:24

Eltelt 2019 első fele. Végig gondolva az elmúlt félévet és visszaemlékezve mi volt fél éve... Rengeteg gondolat kavarog bennem. Szeretném kiírni magamból. Hosszú lesz, de jobban megismerhetsz azáltal, ha végig olvasod.