Blog

Egy híresség, akivel találkoztam

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.09 18:55

Egy híresség, akivel találkoztam…

A bloggerképző kihívásának legújabb témája. Emlékeztek, hogy mielőtt a fiúk születtek egy szegedi sürgősségi klinikán tevékenykedtem röntgen asszisztensként közel 5 évig? Szakmailag a legjobb helyen voltam, sokat tanultam és fejlődtem abban az 5 évben. Nem ez volt az oka, hogy pályát változtattam. De most a kihívás kicsit visszaemlékeztet azokra az időkre...

Egy híresség, akivel találkoztam…

A bloggerképző kihívásának legújabb témája. Emlékeztek, hogy mielőtt a fiúk születtek egy szegedi sürgősségi klinikán tevékenykedtem röntgen asszisztensként közel 5 évig? Szakmailag a legjobb helyen voltam, sokat tanultam és fejlődtem abban az 5 évben. Nem ez volt az oka, hogy pályát változtattam. De most a kihívás kicsit visszaemlékeztet azokra az időkre.

De ki is volt az a híresség, akivel találkoztam?

Történ ugyanis egyszer, hogy maga Szabó Győző sétált be a vizsgálóba, pont mikor ügyeletbe voltam beosztva. Bár nem most történt az eset, kicsit homályosak az emlékeim, de ha jól emlékszem, akkor a nyakát kellett megvizsgálnom miután megsérült egy színpadi próbán itt Szegeden. Szerencsére nagy baj nem történt, saját lábán jött és távozott. Nem volt egy hosszú ismeretség, kb. 5 perc volt az egész. És nem kértem tőle autogramot, persze a kolleganők első kérdése ez volt másnap reggel műszakváltáskor.

Még valaki

És jut eszembe egyszer Vajda Attila olimpiai bajnok magyar kenust kellett egy vállsérülés után megvizsgálnom. Csak hát mivel nem vagyok jártas a sportvilágban, így én nem ismertem meg, utólag mondták a kolleganők, hogy ki is távozott imént a vizsgálómból.

Voltak ugyan jó sztorik a klinikai évek alatt, de semmiért nem cserélném el a mai hivatásomat.