Rólam mondtátok

Mini Interjú sorozat - 1. rész

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.10 15:16

 

Útjára indítom a Mini Interjú sorozatot, amiben pár kérdést fogok feltenni olyan anyukáknak, akik már testközelből ismerik a termékeimet és anyai szemmel tudnak róluk véleményt nyilvánítani. Talán ennél hitelesebb ajánlót nehezen találnék. Első interjú alanyom Mraznicza-Kovács Georgina, aki egy 2,5 éves kislány és egy alig pár hónapos kisfiú büszke anyukája.  Fogadjátok szeretettel! 

 

 

K: Milyen Katalinka termék tulajdonosa a gyermeked?
G: Címkekocka

K: Ajándékba kaptátok rokontól, baráttól vagy te magad rendelted meg?
G: Én rendeltem meg, két gyerekem részére.

K: Mi a véleményed a termékről?
G: Mi nagyon szeretjük. Elég strapabíró, a nagyobb gyerek játszik és alszik is vele. Tetszenek a felhasznált anyagok, az, hogy egyéni adatokkal is megvalósítható, később emléknek is jó lesz, egyenlőre a gyerek szobákat díszíti.

K: Mennyire köti le gyermeked figyelmét?
G: Hunor 2 hónapos, a kontrasztos színek és minták miatt nagy érdeklődéssel figyeli, sokkal tovább el van hason, ha a kockát elé rakom, csörgök vele stb..és ugye ez elég fontos a mozgás fejlődése szempontjából. ????

K: Ha alszik vele, könnyebben elalszki-e, mint korábban nélküle?
G: Nem tudom, hogy a kockának köszönhető-e, de Zoé 2,5 éves most hagyta el a cumit, így most a kocka pótolja, eddig csak cumival volt hajlandó elaludni most a kocka a minden. ????

K: Mit emelnél ki, ami leginkább jellemző a tulajdonotokban lévő Katalinka termék(ek)ről?
G: A gyerekek nagyon szeretik, és a gyerek szobát is nagyon feldobja, illetve a kiságyat. Az anyagok jó minőségűek és igényesen van megcsinálva a kocka. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel.

K: Hol találkoztál először a Katalinka - baby products márkával? (Facebook, Instagram, Google, vásárok, stb)
G: Facebookon találtam rá az oldalra.

Köszönöm a választ Georginának, még sok-sok örömteli pillanatot kívánok a címkekockáikhoz.