Blog

2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Wood Art Decor

Németh Krisztina
Németh Krisztina
2019.07.16 15:06
2. Szülinapi NYEREMÉNYÖZÖN - Wood Art Decor

Dübörög a szülinapi nyereményözön! Ma egy nagyon különleges terméket szeretnék bemutatni nektek. Bevallom, én még eddig nem találkoztam ilyen bababarát megoldással, nagyon elnyerte a tetszésemet! Remélem nektek is hasonlóan fog tetszeni! Fogadjátok szeretettel a letisztult stílusban készült törhetetlen babatükröket megalkotó Wood Art Decort!

 

Sziasztok!

Egy induló családi vállalkozást szeretnénk nektek bemutatni, aminek a gondolta 2018 év vége felé merült fel. A vállalkozást férjemmel együtt irányítjuk. A gyártást, az alapanyagok felkutatását és beszerzését, a csomagolást, a marketinget mi magunk csináljuk. Az ötletet a 3 és fél éves kisfiúnk Máté érkezése indította el, amit akkor én, még nem is sejtettem. Éppen gyerekszoba átalakítás előtt álltunk. A dekorálás során mindenképp szerettem volna tükröt tenni a szoba falára. Bevallom, először én is csak az üveg tükröt ismertem. Aztán elkezdtem kutatni egy olyan anyag után, ami nem törékeny, biztonságos és tökéletesen tükröződik. Hosszabb keresgélés után rátaláltam a tökéletes anyagra, ami nem más volt, mint az Akril tükör. A kiváló tükröződés mellett szinte lenyűgözött, hogy bármilyen formát meg lehet valósítani belőle. Rövid időn belül elhatároztam, hogy ezt a technikai újdonságot stílusos formába rejtve igyekszem minden anyukához, szülőhöz eljuttatni, hogy azt a régóta ismert negatív előítéletet, miszerint a tükör veszélyes és törékeny tárgy megpróbáljuk együtt közös erővel megváltoztatni. Szerencsére olyan tehetséges és kreatív grafikust is magunk mellett tudhatunk, akivel közösen ötletelve a Wood Art Decor márka és az akril tükrök tervezése úgy és olyan formában válhatott valóra, amit igazán megálmodtunk magunknak és természetesen a webshop látogatóinak. Az akril tükrök egyszerű, de mégis trendi, skandináv stílust követő, letisztult szín- és formavilágúak. A természetességük pedig fa keretükben rejlik. Célunk, hogy egy olyan egyedi és minőségi terméket hozzunk létre, ami egy új irányt képviselhet a hazai piacon, és ezáltal az akril tükör is méltán elnyerheti a biztonságos babaszoba címét.

Ígérjük, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így legyen.  Egyedi tükreinkkel pedig szeretnénk minden kis családba fényt és szeretetet hozni, hogy minden otthon élettel teljen meg.

Fogadjatok minket szeretettel:

Wood Art Decor csapata

 

Mi a különlegessége leginkább a Wood Art Decor termékeinek?

A gyermekek számára készülő tükrök maximálisan gyerekbarátak, hiszen nem üvegből, hanem akrilból készülnek. Az akril tükör nem más, mint egy tökéletesen tükröződő üvegszerű műanyag. Szépsége összetéveszthető a hagyományos üvegtükörével, míg élettartama többszöröse annak. Az akril tükör egy vékony fa rétegelt lemezre van ragasztva a könnyebb felhelyezhetőségért, légiesen könnyű súlya azonban még így is sokkal kisebb, mint egy normál tüköré. Biztonságos és balesetmentes! Nem vág, és nem törékeny, ugyanakkor az üvegnél 11-szer nagyobb ütésállóság jellemzi! Ha törik is, sehol egy üvegszilánk, az éle nem vág, szabad kézzel megfogható, nem kell óvni minden kis koccanástól. Biztonságos és gyerekbarát, mert nem tartalmaz mérgező és egészségre káros összetevőket, amit az SGS-tanúsítvány garantál. Az élek lekerekítettek, veszélyes apró részeket nem tartalmaz a tükör. A kedves, sokoldalú kis figurák egy darabból készülnek, ezzel a felrakást könnyítettük meg. A termék hátulján saját logó és QR-kód található. A tükör könnyen a falra tehető, a termék hátoldalán található akasztóval.
Úgy gondolom, hogy nagyon büszkék lehetünk arra, hogy egy magas német minőségű márka adja termékeink alapját az Akrilt (PMMA). Továbbá alapanyagunk még a környezetbarát Magyarországon gyártott, könnyű és világos színű, nyár rétegelt lemez.

Üdvözlettel:

Varga-Berényi Annamária
Wood Art Decor
Telefon: +36308112512
info@woodartdecor.hu
https://woodartdecor.hu/